Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

YouTube favourites

Kategori: Meine leben deinem Augen

Tyler Ward och Alex Goot gör covers av låtar. De får alla dåliga Lady Gaga, Kesha låter etc till bra sånger. Tyler Ward gör ganska charmiga vidoes där han ibland är helt själv eller sjunger med andra. Han har sitt lilla crew som är med i en del videos. Medan Alex Goot är helt själv i sina videos och har klippt ihop när han spelar olika instrument. Båda två gör även egna låtar, och det är de jag har linkat här under.

Nick Pitera är känd för att han kan sjunga som en tjej. Vilket han gör helt fantastiskt, han har verkligen en grym röst. Hans videos är också väldigt underhållande. Ibland gör han och hans vänner videos där de  klär ut sig, och skojar till det. Sam Tsui och Kurt Schneider är några av de mest talangfull jag har stött på. Sam är verkligen sjukt duktig på att sjunga och Kurt gör grymma videos och musik. De har även spelat in en YouTube serie som heter Collage Musical. Kurt har även en "battle" med Jake Bruene där de spelar olika låt melodier på olika saker som låter, till exempel med hjälp av en telefon.

Jag har alltid haft en svaghet för charmiga engelska killar. Så Charlie McDonald och Alex Day är en självklarhet att jag skulle falla för. Båda spelar in halvkonstiga videos där de pratar om allmänna saker, eller bara nonsens. Båda håller också på med musik. Alex Day är även ett fan av Harry Potter.

Jag vet egentligen inte hur jag ska beskriva Nanalews videos. En del handlar om Harry Potter. Andra är bara allmänt konstiga, men roliga.
Kevjumba gör hillarious videos där han driver med sig själv, asiater och sin pappa. Han tar upp saker som händer i samhället på ett bra sätt. Visar hur fel vissa saker är. Han har även en annan channel JumbaFund där han samlar in pengar han får av YouTube och skänker de till olika organisationer. Det enda man behöver göra är att subscribe till hans channel och titta på hans videos, kostar en själv inte ett enda öre.