Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

29 Januari

Kategori: Meine leben deinem AugenSjukt, på tisdag tar januari slut. Hur fan gick det så himla fort? Hur fan kunde jag fylla tjugo i tisdags? Och hur sjukt kommer det inte vara när tiden kommer flyga förbi och det kommer vara sommar, vintern kommer komma tillbaka och snart sitter jag här ett år äldre och det är 2013. Det har varit en väldigt upptagen vecka och helg så idag har jag fått sova ut och planerar att titta på Tintin största delen av dagen innan jag åker tillbaka till Hällefors.
Jag har hunnit börja spela Bridge, fylla år, varit i Nora och träffat Johan Ehrenberg (ETCs grundare), varit på Systemet, gått på marken och spenderat alldelse för mycket pengar. I fredags blev det utgång med bland annat, Linnéa, Emma, Sandra och Josse. Det var galet kul och träffade på mycket folket. Vi körde verkligen all in så när jag kom hem igen var jag helt död. Igår fick jag gå upp tidigt för att hinna med allting. Efter lunch drog jag till Anchi för att gå med henne och Jonna till Engelbrektskrogen där vi umgicks med Kubanerna och såg på första halvleken av Liverpool - United, tyvärr förlorade vi vilket sög.
Sedan på kvällen kom Emma, Linnéa, Ari och Ange förbi och vi åt tårta och chillade lite innan jag, Linnéa och Emma drog vidare till Prisma där vi dansade och hade jätte kul.

Det var meningen att jag skulle åka till Degerfors i lördags för att se på träningsmatchen mellan Degerfors och ÖSK men eftersom värmläningar är dumma i huvudet så blev det ingen match för att de inte vet bättre, bönder... Så vi drog på Bandy istället, ÖSK - Falun som vi som tur var vann. Saknar verkligen att få gå på fotboll eller sport överhuvudtaget och få sjunga halsen av mig. Säsongen är inte så långt bort nu. Men jag har tur det blir en hel del hockey i februari i alla fall, att sport kan vara så underbart.