Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Superhero Week

Kategori: Watch it, love it, enjoy it

Gotham
Det har än så länge bara kommit ut fyra avsnitt av denna serier, och har inte riktigt kunnat bestämma mig vad jag tycker. Jag var ganska skeptisk efter att ha sett trailern men efter att ha sett tre avsnitt så blir det bättre. Oswald Cobblepot aka Pingvinen är riktigt creepy, men jag längtar efter att få "lära känna" mer skurkar speciellt The Riddler, min favorit Batmanskurk. Ser dock inte riktigt hur många säsonger det här kan hålla? Men en säsong skulle kommer jag nog gilla.


Marvels Agents of Shield
Detta är en av mina favoritserier just nu. Efter halva första säsongen så blev det verkligen mitt toppserie. Det är ganska roligt att Shieldserien blandas in med till exempel "Captain America - The Winter Solider", samt karaktärer från "Thor" har dykt upp. Även om Thor, Ironman, Hulken och Captain America kommer dyka upp så har Director Fury varit med. Phil Coulson har varit med i de flesta Marvel superhjältefilmerna gällande The Avengersgänget och jag har gillat den karaktären redan från början så att få lära känna honom mer i serien är helt underbart. Det är Joss Whedon som har gjort serien, och när han gör något kan det inte bli fel, att han även har gjort The Avengers gör ju bara att serien blir bättre, den känns väldigt verklighetstrogen jämnfört med filmerna. Mina favoritkaraktärer är Skye och Ward.


The Flash
I slutet av första halvan säsong två av Arrow fick man lära känna Barry Allen och enda sedan sista avsnittet på första halvan av säsong två av Arrow har jag längtat efter att få reda på hur det gick.och nu äntligen får jag det. Det har bara kommit tre avsnitt men jag gillar det! Barry Allen är en sådan underbar karaktär. Har väl inte så mycket för de andra karaktärerna än så länge. Det jag ser framemot mest är Arrow/Flash crossovers! Ollie och Barry räddar världens tillsammans, kan det bli bättre? Samt jag shippar verkligen Barry & Felicity, nu när Ollie ska vara en tråkmåns.


Arrow
Jag har haft en liten on off relation till denna serie, ibland tycker jag den känns lite seg, men oftast längtar jag efter mer. Dock stör jag mig på karaktären Laural så extremt mycket och det är ganska tråkigt med alla flashbacks, de var intressanta i början. Nu not no much.Men jag gillar hela gänget och alla andra karaktärerna, specielt Oliver. Jag tycker det är så kul när det nämns lite små grejer som till exempel Ra's Al Ghul som även är en Batmankaraktär så nu förväntar jag mig lite smått att han ska dyka upp med.