Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

9 Saker jag ser fram emot med julen

Kategori: Meine leben deinem Augen

Om en vecka är det december och på söndag inledds julhysterin med först advent. Jag är ganska anti julen, jag ser den som ganska meningslös men det finns vissa trevliga saker med som jag tänkte lista nedan.
 
1. Glögg - jag ÄLSKAR glögg, det är så fantastiskt gott. Äntligen kan man dricka det igen, så jag har saknat det.
2. Julfilmer - Jag har skrivit och listat detta innan, men jag är en sucker för julfilmer och är riktigt taggad på att få se vissa julfilmer igen.
3. Julkalendern  - Historieätarna är ett av de bättre svenskaprogrammen jag vet och att Lotta Lundgren och Erik Haag ska hålla i julkalendern och ha den i historieätaranda, så bra.
4. Kalle Anka - Det bästa med julafton är helt klart Kalle Anka. Ja, jag är 23 år men jag älskar fortfarande Disney och att titta på samma Disneyklipp är en tradition jag inte tänker bryta.
5. Julklappar - Jag tycker det är jätte roligt att få julklappar, speciellt när jag inte vet vad jag ska få. (Ofta brukar det vara så att jag vet vad det är jag ska få.) Men det som är ännu roligare är att få köpa julklappar och ge bort till andra. Det är verkligen kul att ge bort presenter och göra någon annan glad. Så jag köper nästan hellre än att jag får själv.
6. Umgås med familjen - Även fast vi inte firar en traditionelljul så umgås jag fortfarande med min familj den 25 och vi brukar även gå ut och äta någon gång under december. Jag älskar verkligen att få umgås med min familj och få träffa alla samtidigt, som vi väldigt sällan lyckas med att boka in. Den 25 brukar även min kusin, hennes sambo och min morbror kommer och fira så då blir det extra kul när vi verkligen är alla samlade då min familj inte är så stor.
7. Luciashow i Karlslund - I år är planen att jag, mamma och barnen ska gå på Luciashow i Karlslund som jag alltid antigen tittad på eller var med i när jag var yngre och var i stallet hela tiden. Har inte sett den på flera år men vad jag minns var det alltid super mysigt, så det ser jag verkligen framemot.
8. Adventskalendern - Jag har precis som förra året en adventskalender från The Body Shop. Jag är så ruskigt nyfiken vad som kommer finnas i den att jag knappt kan vänta tills jag ska få öppna den. Som den The Body Shop nörd jag är så är jag säker på att den kommer vara lika bra som förra året.
9. Det ljusnar - I december så vänder det och så börjar det bli ljusare, äntligen!!! Usch vad jag inte klara av detta eviga mörker. Jag är en männsika som behöver sol, inte massa moln som täcker himlen.