Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Bröllop del 3

Kategori: Meine leben deinem Augen

Middag och festen hade vi på Naturens hus. Innan middagen var det lite mingel.
Under middagen hölls det tal, det blev sång, bildspel, videohälsningar från bland annat Millencolin och Alexander Axen. Det var även en liten aktivitet med ett paket som skickades runt bland gästerna och som öppnades och i paketet låg ett annat paket. Det paketet slutade sedan upp hos mig och Tobias och i låg en lapp där det stod "20 sekunder". De 20 sekundrarna hade vi sedan när vi tävlade mot Karin och Markus i en tävling. Vi hade även ett bingo i vårt bröllopshäfte där man bland annat skulle ta en selfie med någon man inte träffat innan och brudgummens far. 
Til förrätt serverades en Torks/vegetariskcarpaccio och till varmrätt Renkalvinnanlår och det vegetariska alternativet med säsongsgrönsaker. All mat var fantastiskt god och gästerna verkade med uppskatta den.

Efter middagen så hade vi en liten paus och körde lite mingel ut på terassen. Kul att hinna prata med gästerna och speciellt kul att träffa och umgås lite med Sara, Janni, Matilda, Linnéa och Ari som jag i princip aldrig träffar då de inte bor i Örebro. Kul att se att så många gäster minglade och umgås med varandra och att man inte bara höll sig inom familjerna. Efter pausen fick jag en ögonbindel på mig och så skulle jag gissa vilka händer som var Tobias, det var otroligt svårt och jag gissade fel. Tobias skulle sedan gissa vilka saker som var mina och han inte jätte många rätt. Efter det blev det fika och lite mera tal.
Vid ett tiden åkte vi i från Naturens Hus och begav oss till Clarion hotel där vi hade bokat in oss på en suite.