Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

En vecka i mitt liv

Kategori: Meine leben deinem Augen

Måndag: London fyllde 5år! Det vankades kalas! Nu får barnen ta och lägga av med att växa och bli stora. Jag hänger inte med. London föddes ju nyss?! 


Tisdag: Jag gjorde något jag har pratat om i flera år, jag började rida igen! Så på tisdagar framöver kommer jag få spendera tillsammans med hästar igen. Åh vad jag har saknat att få vara i ett stall och rida. Även fast jag inte ridit på 11år så kom jag ihåg hur allting skulle göras, även om jag kanske inte utförde det perfekt så satt det ändå där.

Fredag: Jag och mamma såg Timo Räisänen i Örebro. Det var lika bra och mysigt som vanligt. Jag blir så glad av Timo, han är så charmig och det blir alltid mycket skratt.

Lördag: Kerstin hade sin allra första ridlektion! Det var med skräckblandad glädje vi åkte därifrån. Det var lite läskigt att sitta på hästen men när hon väl gick så var det kul, förutom att trava! Men jag är så stolt över henne, för att vara rädd för väldigt mycket så sa hon ändå att det var kul och jag vet att hon kommer njuta lika mycket som jag gjorde i mina dar.

På eftermiddagen var vi på bio med Emma och såg Dumma Mej 3. Den var rolig men lite tråkigt att minionerna har fått sig en egen handling i filmen iställer för att den ska höra till huvudstoryn, men jag älskar de fortfarande.

Söndag: Direkt efter frukosten hoppade vi in i bilen och åkte och plocka svamp. Vi gick i några timmar och hittade ett bra ställe där det fanns en hel del! Jag har turen i min familj där Tobias gillar att plocka svamp men det är bara jag som äter den.