Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Oskar Linnros @ Ritz 29/6 2011

Kategori: The music in my vains

Igår blev det alltså Ritz med Amanda och Frida för att se finaste Oskar Linnros. Det finns egentligen inte så mycket att skriva. Efter att ha stått i kö i tusen år fick vi komma in, betala mer än man skulle. Vi gick runt lite, drack lite och hann springa ut för rökpaus innan vi ställde oss för att invänta Oskar. Strax innan tolv såg vi han komma gående och runt halv ett började det.

Det var magiskt han var så bra och man stod så sjukt jävla nära. Man kunde röra scenen väldigt enkelt och när han stod framför en var det inga problem att röra honom. Det började med "Var är Oskar" låten, bandet kom på och sedan kom han ut och körde "Debut" följt av "Din Mamma". Det var fart och man glömde allt och bara Oskar fanns.

Han körde en ny låt, Vilja Bli, Vi två 17år, 25år, Ack Sundbyberg, Från och med du och körde Genom Eld som extra låt. Under 25år riktade Oskar micken mot Amanda och hon fick sjunga med, hon var även den enda som fick göra det under hela spelningen. Det var galet tempo och så jävla härligt att bara få dansa runt på stället tillsammans med Amanda och bara veta att det är inget annat än finaste, magiska, jävla underbara Oskar som gäller. Det är sånt här som får en levande på riktigt. Att jag ser Daniel nästa vecka är mitt liv.