Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Frankfurt dag 7 8/4 2010

Kategori: Adventures through time and space


Amanda åkte hemifrån Mel vid 11 för att hålla Evve sysselsatt men vi var kvar och chilla hos Mel tills två någon gång. Vi möte upp Evve och Amanda vid 3 någon gång. Då drog vi till Pizzahut där Amanda och Evve skulle äta. Amanda råkade beställa en 1,5L istället för en 0,5L så hon bjöd oss på läsk.

Vi gick tillbaka till Nachtleben och satt där utanför och tittade på alla fansen, som var jävligt fula (förlåt men sant.) Vid 5 kom Lala.

När vi gick in för att gå på toa så trodde folk att Evve var någon i Killerpilzes flickvän bara för vi inte prata tyska. Det var ganska roande att gå förbi de för alla glodde som fan bara för vi inte pratade tyska. Det blir alltid så, men det slog de aldrig att Killerpilze har utländska fans?
När Killerpilze kom till Nachtleben så kom det fram en kvinna till oss och sa något i stilen med: ”De kom just, vill ni inte gå ditt att kolla?” Vi langade careface och Amanda svarade: ”Nej, men kan inte du ta ett kort på oss istället?” så gjorde hon det.

Vid sju så var det meningen att vi skulle träffa en person vid namn Böde, han skulle fixa med vår intervju, vi var lite orolig för hur vi skulle hitta Böde, vi hade frågad efter honom men ingen visste vem det var. Men strax innan 7 så ringde Evve Böde och han kom upp och sa att det var jätte försenade så vi skulle träffas om en timme och ha den istället. Så vi gick iväg för Mel och Lala skulle äta.

Böde var sen så han kom upp halv 9 och frågade om vi kunde ha intervjun efteråt istället.
När vi kom ner så hade förbandet redan börjat spela. De var helt okej, hade varit super om det var Split som var förband. Evve såg att det fanns bättre platser om man gick till andra sidan, så vi ställde oss där istället.

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: