Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Dag 4 Köpenhamn 26/2 2010

Kategori: Adventures through time and space

Vi gick tillbaka till kön vid 7, vi gick och lade oss i tältet på en gång och gick till hotellet för frukost halv 9. När vi åter igen kom tillbaka till kön pluggade jag svenska och tyska. Sen spela vi även Yatzy som jag faila stort på.

När vi kom ut ur tältet så kastade några killar som gick i skolan mitt emot snöbollar (isbollar) mot våra tält så vi stod och var road ett tag tills de började kasta mot våra tält så de träffa, och så börja de sikta mot oss. Danskarna bredvid fråga om de skulle ringa polisen men vi var rädda att de skulle köra iväg oss så vi sa nej, sen så hota de när de inte slutade så då gick vi in i skolan och skulle prata med rektorn, vi blev skickade till skolbetjänten och han följde med oss ut. Det var roligt när vi 4 tjejer gick igenom parken där de stod så kutade alla killarna in i skolan, så sjukt roligt ut. Jag gav även en av killarna en käftsmäll för han kasta.

Efter det drog vi till Netto där vi köpte chips, choklad, vindruvor och ostpinnar.Väl på hotellet kolla vi på Tv chilla och åt vindruvor. Vi ville även ha mat och när vi bläddra i hotellpärmen såg vi att man kunde beställa pizza. Så jag ringde ner till receptionen.
”Hi! I want some roomservice please.”
”Hi! Wait… We don’t have any roomservice”
“Oh! Okej, sorry.”
Så sjukt awkward vi var även nära på att ringa pizza stället men ingen ville prata så tillslut släppade vi oss tillbaka och gick och köpte pizza där istället. Dock var det med awkward, vi skulle förklara att vi skulle ha ena halvan margarita och ena halva Capricosa. Det gick inte så bra och som vnaligt prata vi engelska med de och de danska med oss. (De gjorde det även om vi inte prata svenska med varandra.) Sen gick vi tillbaka till kön och sociala med Bea, Bea och Elin. Vi snacka, grillade marshmallows med tältpinnar och hade allmänt över mysigt. Vi spela även yatzy, som jag vann den här gången. Sen återvände vi till hotellet hämtade täck, övervägde om vi vågade sova dör en natt till men eftersom alla skulle sova där vågade vi inte chansa. Det kom nya folk, fula fjortisar och en brud med I<3Bill tröja. Danska prata helt för jävligt. Det var inte så kallt att sova men danskarna lätt hela natten. De skrek, skratta, sprang och bråka med några.

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: