Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Semester dag 6 20/6

Kategori: Adventures through time and space

När vi var på Malta tog vi en hop on hop off buss en dag. Vi körde detta även i Hamburg då det var ett bra alternativ för att kunna se mycket utan att behöva flänga alldelse för mycket. Det fungerar även bra med Kerstin då hon kan sitta och pyssla om hon vill eller lyssna på ljudskiva utan att det blir krångligt.

Efter att ha åkt runt Hamburg hoppade vi av vid hamnen där vi besökte Miniatur Wonderland. Det var olika städer och år uppbyggda i miniatur. Det var extremt häftigt och bra gjort. Man kunde trycka på knappar så hände det olika saker, lampor började lysa, en brandbil gjorde en utryckning etc.  När det blev kväll gick solen ned och lampor tändes i städerna. Så man fick en kvälls vy med. Allting var väldigt fint gjort och Rom och Vatikanen som jag har besökt några gånger var så otroligt lika. vi kom dit vid halv fyra då det var fullbokat fram till dess - då fick vi även ett rabatterat pris. Nu så här i efterhand så hade jag bokat tid i förväg och kanske börjat min dag där då det tog mycket längre tid att ta sig igenom än jag trodde det skulle göra. Vi stressade inte, men vi läste inte heller på allting och i slutet gick det lite fort då det stängde kl.18. 
När vi kommit ut tog vi en lite promenad till Vapiano där vi återigen åt mat. Det blir lite så när jag får bestämma. Men även för att de har lite olika alternativ att välja på samt att det är mat som vi alla tre äter och vi vet att de är bra. Plus det närmaste Vapiano ligger i Stockholm så man får passa på när det finns. Efteråt köpte vi glass, de hade supergod Vegan sorbé. Verkligen högklassig glass. Vi slutade dagen med att ta oss ännu ett kvällsdopp i poolen.
Kommentera inlägget här: