Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

But a memory

Kategori: The music in my vains

Den här låten är den första jag ALLTID lyssnar på när jag sätter på mitt itunes, lätt en av mina favorit låtar för tillfället.
A Vain Attempt - But A Memory

30 April/Valborg

Kategori: Meine leben deinem Augen

Det är helt sjukt idag är det sista dagen i April, alltså valborg och imorgon är det redan första maj. FÖRST MAJ. Imorgon är det två jävla fucking år sedan jag såg Tokio Hotel för första gången i mitt liv, det är de ena av de två bästa dagen i mitt liv.
Men mer om det kommer imorgon.

Idag är det torsdag, dagen har gått ganska fort. Den är redan halv två har bara en lektion till, den börjar klockan tolv och det är bild. *Äckel bild* Vi rittar landskap med aquarell, låt mig spy?
  På datakunskapen gjorde jag klar min skateout folder, den blev faktiskt ganska bra. Ska visa den för Danne sen när de kommer. På engelskan läste vi och titta på skolans manskör som sjung. Tråkigt men skönt att få stå ute i värmen, vi prata med Ellie om i kväll och så.
  På historian har vi pratat om svenska kungar, helt tråkigt. Vi ska börja med svensk historia, vem fan vill lära sig något om det egentligen? SUCK

Men jag peppar ikväll, party. Det blir typ 20 pers, och Smör och anchi ska med. Även Skåne, Ari och Linnéa med så klart. Och kanske Martin och hadders. Så det blir lite folk man känner iallafall. Jag och Linnéa ska sova hos Ari sen efteråt. Så det blir puss.

Danne, Lisa och Douglas ska komma på eftermiddagen vi ska äta och ha mysigt. Har inte träffat de på länge.

29 April

Kategori: Meine leben deinem Augen

Imorse vaknade jag av mig själv halv sju, en hel timme innan jag behövde gå upp så jag halv sov och lyssna på musik. Jag hade mystiska drömmar, där Ehlin och Pontus var med i, och Daniztan. Wierd!

På sam imorse skrev jag och Linnéa ut bilder som vi ska ha till vårt kollage, och skrev nästan klart det mesta, ska bara hitta lite mer om sjukvården och socialhjälpen sen är vi typ klara. På matten blev jag klar med pappret så jag satt i 25minuter och gjorde inte ett skit. Värt.
  På lunchen satt vi i datasalen och nördade, jag och Blondi träffade även Emil utanför skolan så fick jag mina cider lite så nu har jag tills imorrn. Skit bra. Efter det så hade vi gympa, vi boxades det var skjut jobbigt men verkligen sjukt kul. Verkligen något jag skulle tänka mig börja på. Skönt att få ta ut en massa känslor i slag och jag tror jag slog ganska hårt för att vara mig. När jag kom hem så JOBBADE faktiskt bygg jobbarna, för första gången på två år? Hålet i marken är nu verkligen ENORMT. Men efter en skön dusch och lite amerikanska pannkakor så var jag på top igen. Spenderade eftermiddagen med att titta på massa Tyra Banks program.
 
På kvällen träffa jag Linnéa och Andre och vi tittade på våra mammors kör uppvisning, de var jätte dukitga. Träffade Julia, det var mysigt. Efter uppvisningen gick vi och fikade. Fick en morotkaks bit och en sprite, gott som fan.
  Efter det cykla vi hem, då fick jag reda på att United lede semi finalen med 1-0 med mål av John O´shea