Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

9

Kategori: Thoughts of reality

30 Augusti

Kategori: Meine leben deinem Augen


Jag diggar denna utbildning. Jag har varit ledig hela dagen idag, sjuuuukt skönt. Älskar att vi är lediga lite då och då för att få ha tid på oss att göra intervjuer och sådant. Jag och Maria är effektiva så vi gör våra uppgifter snabbt. Igår bakade vi galet goda drömmar och idag har jag kokat tomatsås i flera timmar. Det var ganska galet och känns som vi skratta mer än vi lagade mat. Det jag har lärt mig idag - jag kan INTE hacka lök och ger upp för resten av livet, har dock lärt mig öppna en konservburk. Tog mig 19 år att lära mig men nu jävlar ska det öppnas konserver. Min tomatsås som såg galet mystisk ut och smakade skaldjur i tomatsås på restaurang var 50% lök och 50% tomater, men trots det blev det gott. Så nu kan jag äta tomatsås i år och dagar. Säger bara att matlagningsgrädde gör susen.

Just nu sitter jag och lyssnar på Timo Räisänen, har inte lyssnat på honom på evigheter, det är lite lagom mysigt och saknar honom lite för även han som person är väldigt mysig. Det känns skönt att inte göra något särskilt på dagarna bara för att jag vet att jag bor inte hemma i Örebro längre. Här finns det i princip massor att göra (skriva, fixa med rummet, lägenheten, städa etc) så att bara sitta i köket och rensa inkorgen och bli bländad av solen med Timo för mina öron är väldigt okej.

Det är galet hur trött hur jag blir om dagarna jag gör inte ens något ansträngande, men nu är klockan nio och jag ska krypa ner i sängen, titta på serier (antingen blir det Desperate Housewives eller True Blood & The Lying Game) samt äta äppelkaka.

Beastly

Kategori: Watch it, love it, enjoy it

Rasmus tipsade mig om en film - Beastly. De har en ganska oväntad casting bland annat Vanessa Hudgens, Alex Petteyfer och Mary Kate Olsen. Vilka båda gör en bra roll. Kul att se Vanessa i något annat än High School Musical. Patrick Neil Harrison gör en klockren roll som blind. Han är verkligen så sjukt rolig och verkligen älskar honom.

Filmen är helt enkelt en modern version av Beauty and The Beast (och inte Cinderella för en gång skull). Den har humor, en bra handling men slutet förstörs verkligen och det märks att det är en amerikanskfilm. Hatar när filmer förstörs av ett dåligt slut.