Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

ÖSK - Gefle

Kategori: Probably The Best Sport In The World

Ösk vann just 2-0 mot Gävle på hemmaplan. Tyvärr missa jag matchen.
Men Anchi har uppdaterat mig med att Ösk hade mycket boll och många många målchanser, men tillslut lyckades de göra 2-0. 1-0 av Magnus Wikström och 2-0 av Adriano.

Yunus satt även på läktaren och klacken körde massa peppande Yunus ramsor, verkligen synd att jag missa matchen.

Nästa hemma match är 23september mot Ifk Göteborg!

Johan Palm @ Brewhouse 13/8 2009 part 2

Kategori: The music in my vains

Teenage Battlefield

Come On

You're killing me

More to her then meets the eyes

All the time in the world

Bandpresentation

Antidote

Mellansnack

Danger Danger

Emma Lee

Johan Palm @ Brewhouse 13/8 2009

Kategori: The music in my vains


Vi tog första tåget in till stan och vi hade skillzen och var första, as always. Vi visste inte vart vi skulle köa för det fanns fler ingångar, Charlotte hade varit vid en och det var entre vid en annan, men tillslut löste det sig.

Vid 7 drog vi till Donken och köpte frukost, pannkakor med varmchoklad, hur kan man inte älskat? Sjukt gott, men iallafall vi chilla vid brewhouse och gjorde störda videobloggar som kanske kanske kommer komma upp någonstans, får se.

Vi körde på nummer system så jag gick runt och var allmänt störd och skrev nr på alla. Det var fint. Vi spelade kort med Caisa, Ami och Malin. Sprang på toa på donken, och i Brewhouse. Vi satt inne på Brewhouse smälta salt och drack vatten.

Vid två kom Johan och bandet då de skulle soundchecka det var lite fint alla blev hysteriska.

Vi fixade oss vid 4, och sen vid halv 6 var det insläpp det var en aning kaos då men vi fick våra platser, i mitten vid micken perfekt. Det var 4-5band före Johan, de var helt okej. Vakterna som var där var ass bra, de var helt härliga. ungdomar så de var mycket lättsamma av sig istället för alla jobbiga.

Konserten var sjukt bra, underbar stämning, alla sjung med och skrek som galningar, vi överröstade monitorerna t.o.m det var perfekt, bästa konserten på turnen.
Alla säger att det var sjukt tryck, men det var det inte, de knuffades lite i sidan men that's it och vi stod ändå i mitten.
Jag tog inga kort pallade inte ha system uppe, och jag filmade hela konserten istället. Tog typ inga bilder under dagen heller.

Efteråt var det singering, vi stod sist, Johan var stressad för han skulle på Bob hund så vi fick våra affischer singerad och sen gick vi ut. Vi blev även kompis med Mackan. Trevlig typ det där.
Innan vi ställde oss i kön så kolla vi på ett band Charlotte kände basisten i de var bra, och vi snackade i micken när han som presentera gick runt med den.
tillbaka till singering, efter singering så chilla vi lite ute vid Brewhouse innan vi drog till Donken för att inte svälta ihjäl.