Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Yeah

Kategori: Meine leben deinem Augen

Nu sitter jag och anchi i vårat merch tält. Det är typ 20 grader och klockan är snart 11. Det kommer bli typ 30 grader men det najs. Mamma väckte mig klockan 8 imorse. Det var inte det roligaste jag var allmänt sur och hittade inte min mobilladdare, den låg i köket. Jag hade bränt mig från igår så mina armar gör ont , men jag har smörjt in mig med 25 så jag hoppas att jag kanske får lite färg för då kan jag kanske bli lite brun i italien. Tio över 9 drog jag till stadsparken, träffade anchi typ halv och så drog vi till incheckningen, så just nu har jag en rosa tröja på mig. Det är inte fint någonstans kan jag lova.

A Whole New World

Kategori: The music in my vains

Godnatt

Kategori: Meine leben deinem Augen

Jag borde egentligen sova, men sitter och spelar tetris, lyssnar på nick pitera (guden). Jag ska upp klockan 8, vilket är om 7 timmar typ. Jag måste lära mig att gå och lägga mig i tid seriöst! Ända sedan jag fick sovmorgon har jag gått och lagt mig jätte sent. Men Snart är det sommar lov då får jag försöka sova ut.

Jag har varit dålig på att uppdatera = långa inlägg, men jag har inte tid helt enkelt. Men imorrn ska jag iallafall jobba på Yeah med Anchi, vi ska sälja merch och jag tror jag kommer uppdatera under dagen från mobilen. 8kr om dagens surf är najs. nej nu ska jag spela en omgång tetris till, sen ska jag lyssna på Harry Potter och sova. Godnatt på er!