Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

142

Kategori: See it through my eyes

25 November

Kategori: Meine leben deinem Augen

Det har varit en tuff och slitsam vecka som äntligen är slut, vilket är hur skönt som helst. Jag är hemma i Örebronx och här kommer jag befinna mig i två veckor för att ha praktik på ETC Örebro.

Hela veckan har jag slitet med våran skoltidning som vi skulle trycka idag. Jag har bott framför min dator, In Design och i skolan. Jag och Maria har slitit som djur med tidningen och jag kom inte i säng förens vid fyra tiden men nu är vi äntligen klara. Vilket är skönt. När jag höll på med tidnings layouten för min musiktidning sa jag att jag aldrig skulle använda In Design igen, så fel man kan ha. Det mindre kul är att jag har åkt på ett annat redigeringsjobb när vi ska göra en reklamtidning för skolan, varför går jag med på allt? Dock måste jag säga att jag är ganska stolt över mig själv hur det blev och det är kul att få styra och ställa och leka redaktör.

Var taggad på att dra ut och dricka öl, men mina vänner är tråkiga och har inga pengar, ska hänga med familjen eller ska till Strömpis så jag tänker sitta här hemma framför TVn och dricka upp pappas öl. Jag ger mig själv lite vuxenpoäng med och tittar på På Spåret, alltid gillat det programmet och nu när det är Kristian Luuk och Fredrik Lindström som leder det och de är så sjukt klockrena. Erik Haag är en av de tävlande idag så tre stycken från Hassan-gänget kan inte gå fel. Efter det ska jag antingen titta på Skavlan där Björn Gustafsson ska vara med och prata ut eller så tittar jag på Lord of The Rings extra material.
Irland ~ 141

Kategori: See it through my eyes