Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

göra 2010

Kategori: Meine leben deinem Augen

Saker jag ska göra 2010

Se Tokio Hotel minst 3ggr
Campa i Danmark, GBG, Prag
Dra till Frankfurt en vecka och bos hos Mel
Åka till Heielberg
Se Killerpilze
Vara på en spanskfilmfestival
Åka till Italien
Åka på språkresa till Tyskland/England
Åka till New York
Åka till Thailand
Se Billy Talent
Gå på bröllop
Slå Kenza på käften
Fylla 18
Tatuera mig
Pierca mig
Gå på krogen
Ta en spontantripp till Tyskland


Nyårskrönika 2009

Kategori: Thoughts of reality

Det här året har varit psykiskt bra och ett rent helvete. Fysiskt har jag upplevt fantastiska saker, det har blivit många sådana jag-trodde-det-aldrig-skulle-hända-upplevelser; Britney Spears, Green Day, Social Distortion, Pennywise, Filip och Fredrik, PANIK.

Jag har hunnit tappat förståndet den sista månaden och byt språk från svenska till tysksvenkengelska som jag nu blandar friskt på både i tal och språk.

Jag inledd året utan förväntningar, förutom att få ett bättre år än 08, det fick jag samtidigt som det var sämre. Jag har insett att jag måste sluta ta livet förgivet, att när som helst kan det allra viktigaste dras ifrån mig. Jag har upplevt sjukdomar, skilsmässa, splittring, flytt mot min vilja och jag kan inte förstå varför det händer mig. Det är sådant som händer alla andra, och så slog det mig, när det minst anar kommer det och träffar en, och en del sådana upplevelser har jag upplevt i år. Vid dessa tillfällen har en flykt från verkligheten till Göteborg räddat mig. Det är som mitt andra hem och jag njuter varje sekund jag är där. Men det är inte bara Göteborg jag har spenderat min tid i. Jag har upplevt nya länder; Italien, San Marino och Ryssland och besökt ett land jag verkligen saknat; Tyskland, en resa som blev av för att se PANIK innan de gick skiljda vägar. Den resan gav mig mycket; Nya utländska vänner, nytt band att gilla, nya språkkunskaper, och jag har blivit påmind om varför jag tycker om Tyskland och tysk musik så mycket

Den resan var årets höjdpunkt måste jag säga, men det bästa som har hänt i år måste varit då jag och Charlotte åkte upp till Stockholm i början av September och träffade Tokio Hotel två dagar i rad, vi var så nära det vackraste i hela världen, fick se in i deras ögon och bara få känna deras närvaro. Vid två tillfällen fick jag känna mig helt levande.

Nu är det här året slut, jag har inga förväntningar på nästa år, har slutat ha det men jag har några saker att se framemot, mycket händelser; fylla 18, Tokio Hotel konsertx2, Tysklandsresa i April, Spansk filmfestival med skolan, Italien, Tysk eller engelskspråkresa, bröllop, New York resa och mer lär hända.

PANIK @ Nachtleben part 2 7/12 2009

Kategori: Adventures through time and space

So Wie Du

Perfekt

Morgencafé


Wollt nur wissen

Neustart

Lass Mich Fallen

Immer noch da

Geht Ab (Timo & David pratar om oss)

Keiner Merkt Es

Wegweiser

Ein Neuer Tag

Franky sjunger San Diego

San Diego

Innan Bevor Du Gehts

Bevor Du Gehts

Noch Nicht Tot

VorbeiEin Letzte Mal

An Alle Leute

Revolution 1

Revolution 2

Jeder

Was Würdst Du Tun