Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Eastpack Antidote Tour Videos

Kategori: The music in my vains

Hade väl tänkt slänga upp inlägget med konsert grejer och bilder innan jag åker till Dublin på fredag, men kameran ligger kvar i Örebro så det får komma på lovet. (Datorn är fortfarande stendöd så att mycket till uppdatering blir det inte.) Men jag har nästan fått upp alla videos på Youtube så slänger in de här under ifall någon vill se delar av en grymt bra konsert. (Min ipod krånglar järnet och vill inte skicka alla videos till youtube men jag jobbar på det!)


A Shot In The Dark, You Be Tails And I'll Be Sonic, My Life For Hire, All I Want, I'm Made Of Wax Larry, What Are You Made Of?, All Signs Point To Lauderdale, The Downfall Of Us All,

The Eastpack Antidote Tour

Kategori: The music in my vains

Om någon timme sätter jag mig på tåget till Göteborg för att gå på kanske årets grymmaste konsert. The Eastpack Antidote Tour.

Det känns skönt att efter mycket krångel att jag kommer iväg i alla fall. Nu ska jag bara be till gudarna att SJ håller tidsplaneringen. För detta är någto som inte får missas.

I Never Got To Say Goodbye

Kategori: Thoughts of reality


Idag skänker jag alla tankar, känslor och minnen till en speciell person som har haft en viktig inverkan på mitt liv.
Idag är det fyra år sedan min farfar dog.
 
Tiden har försvunnit lika fort som vanligt och jag kan fortfarande inte helt förstå att han inte kommer komma tillbaka. Jag väljer denna dag att inte sörja även om mitt hjärta spricker av saknad. Istället hyllar jag hans minne genom att minns de fina stunderna. Som när han kallade mig isprinsessa efter att ha varit på mina konståkningsuppvisningar. Han lärde mig att älska att lägga patienser och jag vet inte hur många gånger vi spelade svälta räv under en dag när jag var och hälsade på. När jag sov över tittade vi alltid på tv på kvällen, åt risgrynsgröt och farmorsfralla - han, jag och farmor.
   På julafton brukade han hämta mig, Daniel och Jonas när vi var små för att vi inte orkade gå dit. Sedan firade vi jul där och varje jul satt jag och förundrades över hur man spelade kille(uttalas tjille.) Eller alla de gånger han och farmor tog hand om mig när jag var sjuk.

Min farfar var en av de bästa människorna jag någonsin känt och jag saknar honom varje dag men det känns skönt att veta att jag kommer inte glömma honom, jag kommer inte tappa bort mina minnen för jag vet att de finns inom mig och det gör även han. Jag har min farfars stöd med mig överallt. Jag vet även att han inte har ont utan har har fått frid och är tillsammans med sina föräldrar och syskon.

Rest In Peace Harry Emanuel Nätterdal, underbara farfar. Jag älskar dig.Hey there now
Where'd you go
You left me here so unexpected
You changed my life
I hope you know cause now I'm lost
So unprotected

In a blink of an eye
I never got to say goodbye

You were gone too soon
You're part of me
And I'll never be
The same here without you
You were gone too soon

Oh I miss you now
I wish you could see
Just how much your memory
Will always mean to me