Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

30 Seconds To Mars

Kategori: The music in my vains

För någon vecka sedan var jag, Anchi och Charlotte på 30 Seconds To Mars. Innan konserten så var jag
väldigt otaggad på konserten, men som vanligt så var de fantastiskt bra. Deras musik är så härlig att lyssna på och när den är live blir den nästan magisk. Jared är väldigt charmig att höra och titta på live, han vet verkligen hur man hanskas med en publik.

Det var ett sådant härligt tryck jag och Anchi stod längre bak och jag kan då ofta vara ganska "lame" men stämningen var riktigt härlig bak. Om man då ignorerar de irriterande människrna vi hade runt omkring oss.

Arbetskollegor

Kategori: Meine leben deinem Augen

Hade min första dag i Karlskoga då jag har varit sjuk och ledig i veckan. Jag har fruktat denna dag sedan i början av januari då jag bestämde mig för att börja i Karlskoga för tre månader. Det jag har fruktat är inte att pendal, då jobbet har ordnat så jag jobbar samma schema som de jag pendlar med utan det är kvaliten på arbetsplatsen. Det är sunkig miljö, sunkiga bord, oanvändbara telefoner, osittbara stolar, världens sämsta luft bland annat.
Men överraskande nog så har denna dag gått bra, och det är tack vare att jag har de allra bästa arbetskamraterna någonsin. Vi har alltid så fantastiskt kul och de får mig att stå ut på ett jobb som inte alltid är det bästa någonsin.

Det ringer väldigt lite just nu vilket betyder att vi inte har så mycket att göra så vi har roat oss med att ringa in till oss själva från våra mobiltelefoner och se vem som skulle få samtalen, jag fick alla och det var svårt att hålla sig för skratt ifall det skulle ha varit en riktigt kund.

Den dagen jag inte jobbar med dessa underbara människor, vilket tyvärr kommer bli väldigt snart. Det kommer att vara en väldigt jobbig och sorlig dag, för hur kan man inte få jobba med världens bästa männikor?
 
 

Avskedsmiddag

Kategori: Meine leben deinem Augen

I fredags var det sista dagen på Örebrokontoret för mig på tre månader. De har flyttat min avdelning till Karlskoga så det blir att jobba i Värmland i tre månader innan jag flyttar tillbaka till Örebro för att börja på en annan avdelning. Det var faktiskt riktigt sorligt i fredags, packa ihop alla mina saker, se mitt skrivbord helt tomt och opersonligt. Krama alla fina arbetskamrater jag inte kommer se på tre månader.

I lördags hade vi avskedsmiddag på Kinamuren, det var super trevligt. Alla i gruppen var där, även Simone, Sofia och Paula som inte är med i vår "grupp sex" längre. Det är så sorligt att inte få fortsätta jobba med alla fina arbetskamrater. Får fortsätta med några i tre månader till men sedan vet jag varken ut eller in vilka jag ska jobba med.