Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

28 April

Kategori: Meine leben deinem AugenVar dödligt trött imorse, hade tur att jag började kvart i nio, kom även i tid. Helt fantastiskt. Har spenderat all tid i skolan med att göra klart det sista med studenttidningen och min hemsida. Jag är nu nästan helt klar med hemsidan, ska ändra det sista imorgon och sen är jag finito.

Got some sad news, Rupert Grint har landat i Sverige och folk har redan träffat honom. Men jag, Nicco, Josse och Jojo planerar roadtrip snarast! Men som plåster på såren fick jag två nya jobb så det klirrar i kassan i Juni, precis lagom till Tokyo, sweet!

Ska uppdatera om lovet, Dropkick, Skåne och det känns som det är massa mer men det är sjukt störande att inte ha internet på laptopen så får hänga på den stationära istället. Saknar Skåne otroligt mycket. Lov, värme och bra vänner är fan det finaste. Men om 21 dagar är jag levande igen.

Limitless

Kategori: Watch it, love it, enjoy it

Var på förhandsvisning av Limitless igår och det var länge sedan jag såg en så pass originell och bra film. Tycker verkligen alla borde se den. Den handlar helt enkelt om att en man - Vern - har framställt ett piller som gör att man får tillgång till hela sin hjärnkapacitet, vilket gör huvudrollsinnehavaren sjukt smart och ger honom ett fyrsiffrigt IQ.


26 April

Kategori: Meine leben deinem Augen


Just i denna stund sitter jag i skolan. Jag slutade för ungefär en och en halvtimme sedan, men har tydligen ingen tyska idag så jag sitter kvar i skolan och gör klart mina bildgalleri i Flash. Det är riktigt kul när man väl har kommit igång. Känner mig riktigt duktig. Passar även på att njuta av att ha internet, min dator hatar fortfarande mitt internet så Eddie som är datasnillet numer ett ska få ta sig en titt på min dator den här veckan.

Kom tillbaka från Skåne och Amanda igår kväll vilket jag inte alls tyckte om, saknar Skåne och det underbara vädret. Dock brände jag upp min rygg så nu har jag fått en allergichock och går på piller och salvor. Men det är bara cirka tre veckor kvar tills jag befinner mig i London och strax efter det Lissabon. Peppa utlandet.

Nej, nu ska jag göra klart mina bildgalleri, skriva klart och skicka in engelskan och bege mig hemåt. Tänkte mest säga att jag lever och att mitt internet fortfarande inte fungerar.