Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Båttur

Kategori: Meine leben deinem Augen

Vi tog oss en tur till Tobias pappas sommarstuga där vi tänkte umgås och bada. Strax efter att vi svängt in dök även Tobias syster med familj som vi inte hade en aning om att de skulle komma. Vi umgicks och åt lite sen lunch innan vi spännde på oss flyttvästarna, hoppade i båten och tog oss en jättetrevlig tur på sjön. Vi träffade även Tobias faster och hennes partner som var ute med sin båt, så efter att ha tagit en tur till Lindesjön mötte vi upp de vid en vik där jag och Tobias passade på att bada, så himla skönt. Jag är en riktigt badkruka men med 30 grader i ca 3 månader gör det verkligen varmt i vattnet.  När vi kom tillbaka till stugan blev det fika med jordgubbspaj och daddelbollar. En riktigt trevlig och välbehövd dag med paus från vardagslivet. Flera sådana dagar behövs verkligen.

Lördagsutflykt

Kategori: Meine leben deinem Augen

Pappa hämtade upp mig och Kerstin på morgonen och sedan gjorde vi en utflykt till Askersund. Där besökte vi Borgmästarholmen och passade på att bada i vattnet som var väldigt skönt. Efter lite fler dopp, bokläsning och solning vandrade vi in tillbaka till hamnen och tog en trevlig lunch. Efter lunchen gick vi runt och tittade lite innan vi åkte tillbaka hem igen. En mycket trevlig och enkel utflykt.

Bröllopsdags firande

Kategori: Meine leben deinem Augen

Förra året när vi firade bröllopsdag gjorde vi en utflykt som slutade i Oslo. Detta år så jobbade Tobias lite dumt så vi bokade in oss på hotell i Örebro istället, skaffade barnvakt och bara umgicks i en helg. Vi började med att gå på bio och se Ant-Man and The Wasp, som var riktigt bra. Gillade den mycket bättre än första filmen som var bra med. Efter det checkade vi in på hotellet och satte oss sedan på en uteservering och såg första halvleken av bronsmatchen mellan England och Belgien. När första halvleken var slut gick vi tillbaka till hotellet där vi badade innan det var dags att gå till Pinchos där vi skulla äta middag.
Jag och Tobias har ätit på Pinchos en gång tidigare, för varje gång vi vill äta där är det antingen stängt eller fullt. Men både maten & drickan smakade bra. Pinchos är bra på att göra goda drinkar. När vi var mätta och belåtna gick vi vidare till O´learys där vi såg ÖSK spela mot Göteborg, tyvärr blev det förlust då Nordin skallade en spelare så han blev utvisad. Så onödigt, men Göteborg blev inte bättre än oss för det då det inte märktes i deras spel att de var en man mera. Efter matchen gick vi tillbaka till hotellet där vi slappade i sängen framför sällskapsresan S.O.S. Dagen efter tog vi sovmorgon, njöt av god frukost innan vi checkade ut och tog en lite tur på stan. Vi båda fastnade i Levis butiken och köpte jeans på rean, innan vi åkte hem och tog det lugnt innan Kerstin lämnades.