Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Bröllop del 3

Kategori: Meine leben deinem Augen

Middag och festen hade vi på Naturens hus. Innan middagen var det lite mingel.
Under middagen hölls det tal, det blev sång, bildspel, videohälsningar från bland annat Millencolin och Alexander Axen. Det var även en liten aktivitet med ett paket som skickades runt bland gästerna och som öppnades och i paketet låg ett annat paket. Det paketet slutade sedan upp hos mig och Tobias och i låg en lapp där det stod "20 sekunder". De 20 sekundrarna hade vi sedan när vi tävlade mot Karin och Markus i en tävling. Vi hade även ett bingo i vårt bröllopshäfte där man bland annat skulle ta en selfie med någon man inte träffat innan och brudgummens far. 
Til förrätt serverades en Torks/vegetariskcarpaccio och till varmrätt Renkalvinnanlår och det vegetariska alternativet med säsongsgrönsaker. All mat var fantastiskt god och gästerna verkade med uppskatta den.

Efter middagen så hade vi en liten paus och körde lite mingel ut på terassen. Kul att hinna prata med gästerna och speciellt kul att träffa och umgås lite med Sara, Janni, Matilda, Linnéa och Ari som jag i princip aldrig träffar då de inte bor i Örebro. Kul att se att så många gäster minglade och umgås med varandra och att man inte bara höll sig inom familjerna. Efter pausen fick jag en ögonbindel på mig och så skulle jag gissa vilka händer som var Tobias, det var otroligt svårt och jag gissade fel. Tobias skulle sedan gissa vilka saker som var mina och han inte jätte många rätt. Efter det blev det fika och lite mera tal.
Vid ett tiden åkte vi i från Naturens Hus och begav oss till Clarion hotel där vi hade bokat in oss på en suite.
 

Bröllop del 2

Kategori: Meine leben deinem Augen

Jag åkte med Emma och Anchi ut till Riseberga klosterruin där vigseln skulle hållas. Hela tiden innan så hade jag inte varit det minsta nervös. Timmen innan vigseln började jag bli nervös. När vi åkte förbi parkeringen där det var skyltat Bröllop så förstod jag äntligen att jag ska faktiskt gifta mig och blev helt hyper.

Jag blev avsläppt och träffade Tobias en bit ifrån själva ruinen där vi skulle ha vigseln. Det var lite pirrigt att träffa Tobias, vi hade inte sett varandras kläder så jag var nyfiken på hur han skulle se ut i en kostym. Han var självklart jätte snygg.

Efter ett tag så fick vi en signal och då skulle vi börja gå mot gästerna och vigselplatsen. Gästerna hade ställt upp sig så vi gick i en gång fram tills där vi skulle stå.
 
 
Vigseln började med att Carro sjöng "Det vackraste" med Cecilia Vennersten och sedan berättade vigselförättaren om Riseberga klosterruin och gick sedan igenom vigselcermonin och avslutade med "Av längtan till dig" av Kajsa Stina Åkerström. Under i princip hela cermonin så höll jag på att börja gråta. Jag fick stå och mumla tyst för mig sjäv "gråt inte, gråt inte" bara för jag var så himla lycklig. Att gifta sig med Tobias är verkligen det bästa jag har gjort.
Efter Vigseln, hälsade vi på all gästerna och sedan så fotade Matilda våra bröllopsbilder

Bröllop del 1

Kategori: Meine leben deinem Augen

Den 15 juli hade jag fått en dag ledigt från jobbet, vilket jag utnyttjade med att ta det lite lugnt, packa klart det sista jag skulle ha med mig för jag skulle sova hos Maja och Jonas. Innan jag åkte in till Örebro skulle jag hämta upp Carro och Johan vid flygplatsen. Jag skulle även förbi och lämna insamlingen. När jag började ta ut insamlingen till bilen och då började det små droppa lite. När jag väl skulle åka så vräkte det ned och jag hade inget annat val än att lämna insamlingen då bilen var full med väskor och prylar och mer saker skulle i. Jag lämnade insamlingen och efter det var jag dygnsur. Jag hade inga ombytes byxor med mig heller så det var bara att gå runt att vara dygnsur. När jag kört hem Carro och Johan åkte jag vidare till Maja och Jonas där jag lämnade saker och passade på att färga håret. Efter det mötte jag upp Matilda och Janni som hade kommit en dag tidigare så passade på att träffa de. Vi käkade middag på Efasos och gick sedan runt på stan innan det var dags att åka hem och försöka få lite sömn.
 
 
Jag sova bra och var inte det minsta nervös. Efter att ha duschat handlade vi lite frukost och jag åt medan Maja fixade mitt hår och vi slog på en film för att ha något annat att fokusera på. Anchi och Emma dök upp en stund innan de skulle iväg och fixa sitt hår. 
Jag och Maja begav oss till Body Shop där vi mötte upp Anchi och Emma där vi skulle bli sminkade. Resultatet blev jättebra och skönt att inte behöva tänka på sminkningen alls och få precis de tonerna som passar min hy. Body shop har alltid trevlig personal och bra produkterna. Hade provsminkats veckan innan och sminket satt hela dagen då.
Efter sminkningen så lämnade jag och Maja mina och Tobias väskor på Clarion där vi skulle sova efter festen och köpte mat. Sedan åkte vi hem till Jonas och Maja där vi åt mat. Jag åt sushi, det är så gott. Vi drog igång ytterligare en film och tog det lite lugnt och fixade det sista så som nagelmålning och fixa det sista håret.
Precis när vi skulle åka så mötte vi upp Maria och fick min, Anchi, Emmas, Kerstins blombuket och Tobias och Mats corsager.