Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Happy Halloween

Kategori: Meine leben deinem Augen

Halloween är en av de högtiderna jag faktiskt tycker om, jag vet inte riktigt varför jag tycker om det men jag tycker det är ganska härligt med läskigheter och att klä ut sig är alltid nice. Denna Halloween spenderar jag med att titta på lite skräckfilmer och först ut är Scream.
Förra året firade jag Halloween i Dublin och några veckor sedan var det Halloweenparty i Hällefors där jag var Chucky och Olivia var The Bride of Chucky. Och året innan det var jag i New York. Att fira Halloween i USA är verkligen annorlunda. Jag tittade på stora delar av den stora paraden och efter det sprang jag runt på Madamme Taussudes och blev ihjäl skrämd bland vaxfigurer. Jag har även firat Halloween på Disneyland och det är också riktigt häftigt. Jag tycker det är så synd att vi inte har någon riktig Halloween tradition i Sverige. Nu firas Halloween när som och inte på själva Halloween som överallt annars.

28 Oktober

Kategori: Meine leben deinem Augen

Att starta dagen med äggmacka, kokt ägg och ett glas juice är fan riktigt bra och sedan avnjuta den samtidigt som jag tittar på Beetlejuice är en bra start på dagen. Något som är mindre bra är att det är minus grader ute så jag är inte särskilt sugen på att stå stilla i några timmar men tur att vinterkläderna finns nära till hands.

Igår var jag, Anchi och Tobias och discobowling. Jag förlorade som vanligt men kul var det i alla fall. Det var länge sedan jag discobowlade. Annars jobbade jag ute i kylan i fredags det var jävligt kallt måste jag säga. Har även klickat hem lite konsertbiljetter och nu längtar jag till nästa måndag då jag äntligen får se The Devil Wears Prada igen.

Simple Plan

Kategori: The music in my vains