Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

29 Februari

Kategori: Meine leben deinem Augen

När det damp ned nya pengar på kontot i torsdags så svängde jag förbi blomaffären för att handla lite nya tulpaner och köpa en köttätande växt som Tobias har tjatat så om att han vill ha. Hade tänkt att den köttätande växten skulle stå i hallfönstret och för att kanske slippa att den blir nedputtade av en katt så köpte jag två småkrukor till för att fylla ut lite. Den köttätande växten rör inte på sig så mycket, vilket nog beror på att det knappt finns några flugor så vi får se hur länge den överlever. Köpte även nya super fina orkidéer som fick ta plats i vardagsrummet.
 
För ett tag sedan beställde jag äntligen en ny telefon. Jag har hållt på att bli knäpp på min gamla telefon då man knappt ser något på skärmen samt den är så seg. Men telefonen är 4,5 år gammal så att beställa en ny telefon var nästan dags. Har inte riktigt vant mig vid min nya telefon. Jag tycker den är enorm att hålla i handen, men att ha något annat är iphone existerar inte. Men jag har i alla fall världens gulligaste mobilskal.
 

Grattis Pappa

Kategori: Meine leben deinem Augen

idag fyller min älskade pappa år och detta firade vi med att gå ut och äta på en indiskresturang.
Jag har aldrig varit ett jätte fan av indiskmat innan och när jag blev matförgiftad av det för någta år sedan hjälpte det inte precis. Men maten var över min förväntan god och Naanbröden är alltid super gott. Alla andra var med nöjda med maten. Måste säga att jag tycker barnen skötte sig duktigt med. Kerstin är inne i 4års trotsen, det är extremt påfrestande men man vet ju att den kommer. Men idag på restaurangen både åt hon och skötte sig bra. Vi hade med målarbok som barnen fick underhålla sig med och sedan när de fick en smartphone att spela med så höll de sig i skinnet. När vi skulle beställa efterrätt så tog det oss kanske 45 min innan vi fick beställa & fick de och då fick vi säga till flera gånger med om att få maten och få beställa. Inte okej tycker jag, men när man har super sällskap så är det alltid trevligt att få prata och umgås lite!
 
Nu är det bara att ladda upp för nästa kalas som är på söndag!
Så här nöjd blir man om man får en stor öl!

Crazy Week

Kategori: Meine leben deinem Augen

På jobbet denna vecka så inledder vi för Sportlov runt om i landet och Crazy Weeks, vilket betyder att vi ska vara så färgstarka som möjligt, har man blått hår är detta super enkelt. Att jag sedan älskar färgstarka naglar och smink gör det hela lite enklare.
Så här såg jag ut på jobbet i veckan: