Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

YouTube favourites

Kategori: Meine leben deinem Augen

Tyler Ward och Alex Goot gör covers av låtar. De får alla dåliga Lady Gaga, Kesha låter etc till bra sånger. Tyler Ward gör ganska charmiga vidoes där han ibland är helt själv eller sjunger med andra. Han har sitt lilla crew som är med i en del videos. Medan Alex Goot är helt själv i sina videos och har klippt ihop när han spelar olika instrument. Båda två gör även egna låtar, och det är de jag har linkat här under.

Nick Pitera är känd för att han kan sjunga som en tjej. Vilket han gör helt fantastiskt, han har verkligen en grym röst. Hans videos är också väldigt underhållande. Ibland gör han och hans vänner videos där de  klär ut sig, och skojar till det. Sam Tsui och Kurt Schneider är några av de mest talangfull jag har stött på. Sam är verkligen sjukt duktig på att sjunga och Kurt gör grymma videos och musik. De har även spelat in en YouTube serie som heter Collage Musical. Kurt har även en "battle" med Jake Bruene där de spelar olika låt melodier på olika saker som låter, till exempel med hjälp av en telefon.

Jag har alltid haft en svaghet för charmiga engelska killar. Så Charlie McDonald och Alex Day är en självklarhet att jag skulle falla för. Båda spelar in halvkonstiga videos där de pratar om allmänna saker, eller bara nonsens. Båda håller också på med musik. Alex Day är även ett fan av Harry Potter.

Jag vet egentligen inte hur jag ska beskriva Nanalews videos. En del handlar om Harry Potter. Andra är bara allmänt konstiga, men roliga.
Kevjumba gör hillarious videos där han driver med sig själv, asiater och sin pappa. Han tar upp saker som händer i samhället på ett bra sätt. Visar hur fel vissa saker är. Han har även en annan channel JumbaFund där han samlar in pengar han får av YouTube och skänker de till olika organisationer. Det enda man behöver göra är att subscribe till hans channel och titta på hans videos, kostar en själv inte ett enda öre.

Sportsbreak

Kategori: Meine leben deinem AugenJag räknar att mitt lov börjar då jag klev av tåget och blev upphämtad av fader. När jag kom hem blev det lämna resväskan och dumpa ut allting i andra väskan för att snabbt packa om, byta kläder och hämta upp farmor och mormor för att gå på kalas hos Danne. Där firade vi både Jonas och Danne. Jag tycker inte om indisk mat, men Lisa är gör sjukt god mat och god tårta som slank ner.

Tvingade sedan pappa att köra mig lite hetsigt till Folketshus där jag träffad upp Anchi, Johanna och Oscar för att gå på kvällens spelning med Fraction of a Dot och Embrace Elijah. Det var bra, men börjar tröttnat lite på att se samma band flera veckor i rad. Efter det tog jag sällskap med Johanna, Robin och Oscar hem till Robin där vi åt Tacos, eller i mitt fall Chips med ostdipp.

I måndags tog jag mig en tur till Mullhyttan för att mysa med Emma. Mys blev det med film, hembakade muffins och jätte god lax. Innan jag kom fram till Mullhyttan råkade jag hoppa av bussen en mil för tidigt så det blev att gå på upptäcktsfärd i Fjugesta innan Emma kunde hämta upp mig.

Jag levde även på SF, var på bio på tisdagen och såg Burlesque med mor, Lisa och Maja. Blev förvånad hur bra den faktiskt var. Christina Aguilera är bättre skådis än jag trodde, och måste erkänna hennes röst är väldigt grym. Jag och Vincent såg Gulliver's Travlers i onsdags. Även den förvånade mig hur bra den var, riktigt rolig men Jack Black brukar lyckas med sina filmer.

Pappa fyllde år så det blev först bio med bröderna och se Åsa-Nisse och sedan middag på Al Forno. Sjukt trevlig och mysig kväll med min underbara familj. Firade pappa i går med med Danne, Lisa och Douglas. Det blev fika, Jengaspelande och en massa sjöschabbande med Douglas. Fick även se United vinna 0-4 mot Wigan vilket var skönt eftersom vi har två svåra bortamatcher framför oss.


På kvällen var jag hos Rasmus och hade lörddagsmys med Melodifestivalen, skräckfilmer, chips och nuddlar. Lika epic som vanligt.

Latest in the movie world

Kategori: Watch it, love it, enjoy it

Första gången jag såg trailern för Gulliver's Travlers så stod jag på Time Square i New York och såg upp på en Jack Black som passerade exakt den platsen jag stod på. Det var ganska surreal.  Sen att se i filmen delen när han går på Time Square och kunna säga, "Där var jag varje dag. Där runt hörnet låg mitt hotell."