Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Charlottes Student

Kategori: Meine leben deinem Augen

Jag åkte ner till Göteborg för att fira Charlottes student. Finns inte så mycket att säga. Vi såg utspringet, fixade hemma innan Charlotte kom tillbaka för mottagningen och sedan på mottagningen blev det mycket skålande och tårta innan vi gjorde oss iordning för att åka in till stan för studentfesten. Vi festade från tio till tre och efter det fixade vi en billig taxiresa hem för att sedan sova några timmar innan det var dags för mig att hoppa på mitt tåg hem.


Last Night Can't Remember What Happend Where Did We Go?

Kategori: Meine leben deinem AugenWell som ni har märkt så är jag tillbaka från London, men dessvärre har jag inget internet på min dator och eftersom jag drar till utlandet igen på torsdag kan jag inte lämna in den förens den sjunde. Så uppdateringen kommer vara sjukt kass och obefintlig, men London bilder och uppdatering kommer. Jag hade det sjukt bra och saknar verkligen England, engelsmän och att vara fri.

Annars är det full rulle i mitt liv. Det är YEAHfestivalen i helgen, Man Utd - Barca i CL finalen ikväll, drar till Göteborg för att fira Charlottes student, min bal och sedan blir det som sagt utlandet. När jag kommer hem är det bara fyra dagar kvar till min student och den veckan består av lakmålning, avslutningsmiddag, VI-kamp och allt möjligt. Har kommit in på journalistlinjen i Hällefors, men hoppas fortfarande på skolan i Göteborg.

My Future

Kategori: Meine leben deinem Augen

Det slog mig just att jag har intervjuat Daniel Adams Ray. Det slog mig även hur jävla mycket jag älskar att skriva och hur förbannad jag kan bli på journalistik. Så ett år med enbart journalistik är kanske inte så fel i alla fall? Trots allt det är något jag verkligen brinner för att göra.