Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Iron Fist

Kategori: Watch it, love it, enjoy it

Iron Fist är den sista serien innan "The Defenders". Jag har taggat hela konceptet av fyra serier som sedan leder till en crossover. När Daredevil kom verkade alla älska den och tycka att den är så bra, jag gillade den men fattade inte varför alla tyckte att den var så bra. Gillade Jessica Jones mera och Luke cage var också! Men Iron Fist oj vad bra den var! Där gillade jag allt från första stunden och blev väldigt med dragen och sugen på att fortsätta titta, vilket jag inte känt på samma sätt med de tre andra serierna innan.

Jag anade från början att David Wennhems karaktär var skurken men det var lite twistigt och gillade att Joy & Ward inte var så solklara good guy eller bad guy. 

Att Claire Temple är med i alla serien gillar jag och jag hoppas verkligen att hon fortsätter att vara det även efter The defenders. Det ska även bli spännande att se hur de gör hans dräkt då den är ganska spektakulär.

Avslutsmiddag

Kategori: Meine leben deinem Augen

För någon månad sedan blev det klart att min favoritbutik Claire's hade gått i konkurs i Sverige. Jag har jobbat extra där sedan något år tillbaka. Det var väldigt tråkigt att vi var tvungen att stänga och i och med att alla inte jobbar samtidigt så hade vi en liten avslutningsmiddag med nästan alla.


Det var väldigt trevligt med prat, skratt och god mat! Det har varit roligt att jobba tillsammans med tjejerna så var kul att vi fick avsluta lite bra i alla fall.

Eskilstuna vs ÖSK

Kategori: Probably The Best Sport In The World

Borta premiär i Eskilstuna, något som inte gick att missa. Vi släppte av Kerstin i Kungsör och begav oss sedan mot Eskilstuna. Där var det uppladdning innan matchen. Det hade slutit upp väldigt mycket folk, vilket alltid är kul. 

Matchen va så otroligt dålig. Detta skulle varit en självklar tre poängare, men vi fick nöja oss med ett poäng som vi fick med oss i sista minuten. Blir så ledsen när ÖSK spelar så otroligt dålig fotboll, det är ganska pinsamt när Eskilstuna har fler anfall än vad vi har.