Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Automatisch nur automatisch so automatisch

Kategori: Meine leben deinem Augen

Imorgon  bitte sätter sig jag och Charlotte på tåget till Köpenhamn om allt går enligt planerna. Eftersom det är snökaos i hela sverige så har jag ingen aning om vilka tåg det är som går och inte går. Och om vårat tåg skulle gå så får vi hoppas att västtrafik är på sin bästa sida och inte krånglar så vi missar vårat tåg pga av de.

Det är sjukt hur fort tiden kan gå. Nyss var det 26 november och jag vaknade utdöd upp från en vit soffa mitt ute i ingenstans och hade alldelse för många sms i inkorgen där det b.la stod att vi hade våra TH biljetter. Nu har det nästan gått 4månader, vart tog tiden vägen? Jag är inte bered för det här någonstans, jag vill ha mer tid på mig att förbereda mig på, få tid att andas. Men nu händer det, tre TH konserter på en vecka.

34

Kategori: See it through my eyes

Full of dreams nobody knows

Kategori: Meine leben deinem Augen

Nu ska vi se om vi kan ge detta en andra chans. Eftersom alla tåg till Göteborg är inställda har jag bokat mig en buss. Så nu får vi hoppas att jag kommer fram till Götet, annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Ska faktiskt bli skönt att åka buss. Även om det tar lång tid så är det skönt att åka lungt ha min mp3 på högst volym och bara skåda världen runt omkring mig.

Och eftersom jag åker bort i 2 veckor så kommer det knappast bli någon uppdatering förns den 7mars tidigast, beroende på mitt tillstånd. Men jag har bestämt mig för dagbok under dessa dagar, ska verkligen inte glömma bort något, och speciellet inte av konserten. Så när jag väl kommer tillbaka så kommer det nästan enbart handla om Tokio Hotel resan.