Zara/Nä - The Story of My Life

Vardag, musik, film, tv-serier, naglar, smink, hudvård, bakning, böcker, resor & tankar

Death Dealers

Kategori: The music in my vains

Hey, stranger, I want you, to catch me like a cold.

Kategori: Meine leben deinem Augen


Förra veckan var en effektiv vecka med fullt upp. Idag har jag spenderat ungefär hela dagen med att varut bored to death och trött. Nu när jag ska sova har tröttheten försvunnit och ersatts av 10 Thins I Hate About You. Har inte sett den serien på evigheter.

Känner mig super hurtig efter att ha tränat tre gånger förra veckan, ett gympa pass med Lisa och två besök i simhallen med Emma och 2,2km klarade vi av. Helt okej för inte ha simmat på ca två år. Tog även de sista bilderna till Viebäck ansökan. I fredags blev det som sagt utgång med tjerna från skolan, sjuukt kul men en aning konstig kväll. I lördags blev det dubbelkonsert. Först Håkan Hellström med mor och Linnéa och sedan Nikola Sarcevic på Virus med Sandra. Gästlistan är mitt liv, vad skulle man göra utan den? Det är värt att tjäna pengar för att se band/artister man gillar. Körde för första gången i lördags sedan snön kom. Det gick helt okej, ska köra nästa vecka också, hoppas jag kommer igång med övningskörningen nu så jag kan ta det dumma körkortet snart.

Som jag nämnde ser den här veckan väldigt död ut. Det är karaktärsvecka i skolan och jag är redaktör för vår studenttidning som vi jobbar med denna vecka. Idag skulle vi börja halv elva, men vår lärare var smart nog och hade inte bokat någon sal så det blev att sitta och ha sjukt tråkigt i 1½h. Positivt med denna vecka - får hämta min studentsmössa och det är spelning plus Michas 18års fest på fredag. Peppa!

25 Mars

Kategori: Meine leben deinem Augen

Blev massviss med bilder i fredags då jag jobbade och hade med systemen på krogen.

Träffade upp Sandra och vi drog hem till Linn där vi för festade. Bilderna från Linn kan verka lite galna, men ingen av oss var överdrivet påverkade så bilderna kan verka en aning för mycket. Vi drog till Strömpis tidigt där jag först jobbade och sedan hängde på de andra. Det var en trevlig kväll, träffade nice människor men det var för mycket folk ett tag och kvällen slutade väldigt konstigt.